ZIVO ZipScreen - Textilárnyékoló

A ZIP Screen textilárnyékoló egy modern megoldás az épületbe beáramló fény és hő szabályozására. Működése hasonló elven alapul, mint a redőnyöké, azonban lamellák helyett itt textilanyagból áll a teríték. Minimalista formatervezése miatt tökéletes választás családi házak, társasházak, irodai komplexumok, vagy akár éttermek homlokzatára is!


Előnyök

  • Szabályozott fényáteresztés: A ZipScreen terítéke a külső fények 5%-át ereszti át a belső helységekbe, ezáltal teljesen leeresztett állapotban fényes nappal is elérhetjük az elsötétítő hatást, de egy minimális fényforrás így is megmaradt a nyílászárók irányából.
  • Védelem a hő ellen: A textil anyaga a rávetülő napsugarak egy részét visszaveti, ezáltal tovább fokozza a nyílászáró hőszigetelő képességét.
  • Magánszféra védelme: A ZipScreen leengedett állapotban is lehetővé teszi a kitekintést belülről, azonban kívülről gyakorlatilag nem lehet belátni!
  • Hosszú élettartam: A teríték egy strapabíró textilanyag, mely ellenáll minden időjárási viszontagságnak. Ezen felül a teljes mértékben alumínium alapanyagból készülő toknak és terítéknek köszönhetően a teljes szerkezet hosszú élettartama garantált!
  • Modern megjelenés: Az egyszerű és letisztult kinézete növeli az ingatlan értékét; alkalmassá teszi a legtöbb nyílászáró típussal való kombinálásra.
  • Kettő az egyben: A textilanyag természete miatt ez a szerkezet rovarhálóként is funkcionál egyaránt.
  • Csendes és automatizált: A ZipScreen motoros meghajtással, fali kapcsolós-, vagy rádió távirányítós kivitelben rendelhető. Mivel nincsenek lamellák, így működés közben a motor halk búgását leszámítva a szerkezet nem ad ki semmilyen hangot!

Választható tok & lefutó színek

Választható textil teríték színek